De mensen achter Basal Basics

Basal Basics werd opgericht in 2018 door drie collega’s met een gedeelde passie voor gezondheid, wetenschap en voeding.

Hans Beekmans –is al 35 jaar een tandarts en behoort volgens velen tot de absolute top in de Tandheelkunde. Hans heeft de afgelopen 10 jaar onderzoek gedaan naar het behouden van de mondgezondheid van de mens. Op basis van zijn bevindingen heeft hij de supplementen van Basal Basics ontwikkeld. Zijn behandelingen bestaan uit state of the art biologische tandheelkundige behandelingen gecombineerd met verdere gezondheid adviezen.

Erro Verschoor –Sinds 25 jaar actief in de media en dan met name op het gebied TV en internet. Vooral wetenschappelijke projecten en documentaires voor National Geographic Channel hadden zijn voorkeur. De specialisatie van Verschoor is het toegankelijk maken van complexe wetenschappelijke materie. Erro en Hans Beekmans gaan al geruime tijd met elkaar om en delen een sterke interesse in voeding, supplementen en de wetenschap daarachter.

Dick den Hartog –heeft zich al vele jaren verdiept in de wereld van de voedingssupplementen. Hij is iemand die zijn sporen verdiend heeft en die zich sterk aangetrokken voelde tot de nieuwe filosofie van Basal Basics.

Meer weten over een Medisch Professional account?

Neem contact op met een van onze adviseurs

Menu

Deze website gebruikt cookies. Als u akkoord gaat met het gebruik van de cookies klik op ‘Ok’.

Privacyverklaring | Sluit