Fundamentals

180 capsules

Fundamentals is ontworpen om de functie van lichaamscellen te ondersteunen door middel van zorgvuldig geselecteerde en uitgebalanceerde vitaminen en mineralen. Fundamentals biedt een mooie mix van onder andere Calcium, Magensium, kalium, Mangaan,ijzer, jodium, koper en zink.

100% organic, vegetable and natural form of vitamin C

42.46

Inschrijven en Opslaan

42.46
Wissen

Levering binnen 30 dagen

Fundamentals

180 capsules

Fundamentals is ontworpen om de functie van lichaamscellen te ondersteunen door middel van zorgvuldig geselecteerde en uitgebalanceerde vitaminen en mineralen. Fundamentals biedt een mooie mix van onder andere calcium, magnesium, kalium, mangaan, ijzer, jodium, koper en zink.

Eigenlijk is het heel simpel. Uw lichaam bestaat uit cellen. Mineralen zoals ijzer, jodium, koper, mangaan en zink dragen bij aan het goed kunnen blijven functioneren van lichaamscellen. Het is niet zo vreemd dat als deze mineralen in voldoende hoeveelheden aanwezig zijn in de cel, de cel optimaal kan functioneren en daarmee ook het hele lichaam.

42.46

Bij een abonnement:

42.46

Basal Basics kiest voor hoogwaardige ingrediënten.

Algehele Weerstand

IJzer, koper, vitamine D3 en zink dragen bij aan een sterk immuunsysteem

Skelet

Vitamine D3, vitamine K, calcium, magnesium en mangaan zijn mede nodig voor de instandhouding van normale botten

Energie

IJzer heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Psychologische functies

Jodium is goed voor het geheugen.

Huid

Jodium helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit. Zink is belangrijk voor het behoud van normale structuur en functie van huid.

Mondgezondheid

Vitamine D3 helpt de tanden sterk te houden

UV & vrije radicalen bescherming

Mangaan en koper dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

Hormonen

Jodium is essentieel voor de productie van schildklierhormonen en zink draagt bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed.

Wat zit er in?

Een breed assortiment zorgvuldig geselecteerde vitamines en mineralen, zoals calcium en magnesium en kalium.

Iron

Also has a beneficial effect on the cell division process and has a beneficial effect on normal oxygen transport in the body. As a result, iron activates the natural energy in the body and plays an important role in mental effort and activity.

Iodine

Iodine plays a role in the activity of certain enzymes involved in energy metabolism and has a positive influence on the functioning of the nervous system.

Koper

Koper is belangrijk voor het energiemetabolisme en helpt het immuunsysteem. Koper  levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

Magnesium Citrate

Manganese (citrate): Manganese contributes to the maintenance of strong bones and teeth and is cell-protective. Manganese plays a role in the activity of certain enzymes involved in energy metabolism.

Vitamin D3

Vitamin D3 has a beneficial effect on the cell division process and contributes to the normal absorption and use of calcium. In addition, it is important for building strong teeth and it helps the (natural) immune system of the body cells.

Vitamin K2

Vitamin K2 is important for the absorption of calcium and contributes to normal blood clotting.

Zinc Citrate

Zinc contributes to the process of cell renewal and has a positive influence on the immune system. Zinc helps with mental pressure and exertion. Zinc also contributes to sperm production.

Ingrediënten:

Mineralen, vitamines, appelazijnpoeder. Capsule: hydroxypropyl-methylcellulose.

Samenstelling per 4 capsules (dagdosering) %RI*

Cal-Mag

waarvan Calcium (gluconaat)

103,3 mg, 12.8%

waarvan Magnesium (carbonaat)

8.1 mg, 2.2%

IJzer (bisglycinaat)

12.0 mg, 85.7%

Jodium (kaliumjodide)

120 µg, 80.0%

Kalium (citraat)

80.0 mg, 4.0%

Koper (gluconaat)

1,3 mg, 132.0%

Mangaan (citraat)

2.0 mg, 100.0%

Vitamin D3 (cholecalciferol)

60.0 µg, 1200.0%

Vitamine K2 (MK-7)

200.0 µg, 264.0%

Zink (citraat) 

10.0 mg, 100.0%

* RI = Referentie-inname

Bevat geen:

Gluten, soja, tarwe, lactose, toegevoegde suikers, dierlijke bestanddelen, conserveringsmiddelen of synthetische kleurstoffen.

Voedingssupplement

Vitamine-en mineralenpreparaat

Inbound: 112g netto
Order Code: HB1

Fundamentals: een aanvulling op uw gezonde levensstijl

Leef een gezonde levensstijl.

Neem 2 capsules ‘s ochtends in combinatie met olieachtig of vet eten en neem 2 capsules ‘s avonds voor het slapen gaan in combinatie met olieachtig of vet eten. Als u zwaarder bent dan 60 kg neem dan per 15 kg lichaamsgewicht 1 capsule, belangrijk is de verdeling over de 24 uur, dus in de ochtend nemen na het opstaan en voor het slapen.

Ervaar hoe Fundamentals uw gezonde levensstijl ondersteunt.

(Tenzij anders geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.)

Fundamental Stappen Een aanvulling op uw gezonde levensstijl

Leef een gezonde levensstijl.

Neem 2 capsules ‘s ochtends in combinatie met olieachtig of vet eten en neem 2 capsules ‘s avonds voor het slapen gaan in combinatie met olieachtig of vet eten, als u zwaarder bent dan 60 kg neem dan per 15 kg lichaamsgewicht 1 capsule, belangrijk is de verdeling over de 24 uur, dus in de ochtend nemen na het opstaan en voor het slapen.

Ervaar hoe Fundamentals uw gezonde levensstijl ondersteunt.

(Tenzij anders geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.)

Veel gestelde vragen

Kinderen t/m 12 jaar mogen 1 capsule per 15kg innemen.

Fundamentals bevat K2. Gebruikt u een antistollingsmiddel zoals een coumarinederivaat (zoals bv. Acenocoumarol) raadpleeg dan eerst een (orthomoleculair) arts of uw apotheker. Vitamine K2 is anders dan Vitamine K1 en heeft geen invloed op de stolling.

Het veilige maximum aan jodium voor de zwangere vrouw is 175 µg, voor een vrouw die borstvoeding geeft in het veilige maximum aan jodium max 200 ug. De dag dosering (4 capsules) is dus veilig.

Gebruiksadvies

4 Capsules per dag met water innemen. (Tenzij anders geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering) Aanbevolen om ‘s ochtends 2 capsules en ‘s avonds voor het slapen gaan 2 capsules in te nemen in combinatie met olieachtig of vet eten voor een optimale opname, bij voorbeeld een stukje kaas of een halve avocado.

Voel je goed of je geld terug.​

Als we op geen enkele manier aan uw verwachting voldoen, betalen we u volledig terug – inclusief verzendkosten.

Voel je goed of je
geld terug

Als we op geen enkele manier aan uw verwachting voldoen, betalen we u volledig terug – inclusief verzendkosten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief