Een Medisch Professional account bij Basal Basics

Professionals die met onze supplementen werken of willen werken, komen in aanmerking voor een Professioneel account. Door het invoeren van uw BIG-nummer kunt u, na onze controle van het nummer, gebruik maken een re-seller kortingsregeling. 

Naast deze korting krijgt u via uw email uitnodigingen voor Webinars die regelmatig vanuit Basal Basics worden georganiseerd waarin wij onze bevindingen en ervaringen delen met zorgprofessionals. Bovendien horen wij graag welke ervaringen de zorgprofessionals hebben met onze producten. 

U kunt ook via email in contact treden met Hans Beekmans voor verdere toelichting op onze producten en het delen van de ervaringen.

Medisch Professional kortingsregeling:
Bij aankoop van 1-19 potjes = 20% korting
Bij aankoop van 20+potjes = 30% korting

Kennis delen

Naast exclusieve kortingen krijgt u via uw e-mail uitnodigingen voor webinars die regelmatig vanuit Basal Basics worden georganiseerd waarin wij onze bevindingen en ervaringen delen met zorgprofessionals. Bovendien horen wij graag welke ervaringen de zorgprofessionals hebben met onze producten. U kunt ook via email in contact treden met Hans Beekmans voor verdere toelichting op onze producten, de werking hiervan en het delen van de ervaringen.

Geef uw patiënten een cadeau!

Naast een aantrekkelijke korting die u zelf ontvangt als Medisch Professional kunt u ook uw patiënten blij maken door hun 10% korting aan te kunnen bieden.

In uw Medisch Professional account omgeving op de Basal Basics website kunt u namelijk unieke codes genereren, dus uw eigen kortingscodes voor uw eigen patiënten. Die codes kunt u dan per email versturen naar klanten. Deze kortingscodes zijn eenmalig te gebruiken.

Klik hier om uw Medisch Professioneel account aan te maken.

Meer weten over een Medisch Professional account?

Neem contact op met een van onze adviseurs

Menu

Deze website gebruikt cookies. Als u akkoord gaat met het gebruik van de cookies klik op ‘Ok’.

Privacyverklaring | Sluit