Veelgestelde vragen over Basal Basics

Korting

Bij aankoop van 3+ potjes krijgt u 10% korting

*Let op: Dit geldt niet voor Medische Professionals of bij een Abonnement

Abonnement

Om het u gemakkelijk te maken kunt u ook voor een maandelijks abonnement kiezen. U geniet dan ook van 15% korting en gratis verzending.

Hoe werkt het?
Hoe werkt het?

Kies deze optie tijdens het plaatsen van een bestelling. Dit wordt toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mocht u nog geen account bij Basal Basics hebben wordt u dan gevraagd om eentje te maken.
Na het afronden van uw bestelling ontvangt u een mailtje met uw inloggegevens.

U kunt altijd zelf uw maandelijks abonnement opzeggen in uw account.

U ontvangt dan maandelijks de Basal Basics producten. Deze worden automatisch gefactureerd. Alleen betaling met creditcard is mogelijk met een abonnement.

*Let op: Dit abonnement is niet verkrijgbaar voor Medische Professionals

Accounts

Regulier account
Medisch Professional account
Regulier account

U kunt een account aanmaken bij Basal Basics. Zo blijft u op de hoogte van eventuele nieuwtjes en heeft u gemakkelijk inzicht in uw bestellingen en gegevens.

Account aanmaken
Klik rechtsboven op ‘inloggen’. Vul dan uw mailadres in. Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Medisch Professional account

Professionals die met onze supplementen werken of willen werken, komen in aanmerking voor een Professioneel account. Door het invoeren van uw BIG-nummer kunt u, na onze controle van het nummer, gebruik maken een re-seller kortingsregeling.

Naast deze korting krijgt u via uw e-mail uitnodigingen voor Webinars die regelmatig vanuit Basal Basics worden georganiseerd waarin wij onze bevindingen en ervaringen delen met zorgprofessionals. Bovendien horen wij graag welke ervaringen de zorgprofessionals hebben met onze producten.

U kunt ook via email in contact treden met Hans Beekmans voor verdere toelichting op onze producten en het delen van de ervaringen.

Medisch Professional kortingsregeling:
Bij aankoop van 1-19 potjes = 20% korting
Bij aankoop van 20+potjes = 30% korting

Kennis delen
Naast exclusieve kortingen krijgt u via uw e-mail uitnodigingen voor webinars die regelmatig vanuit Basal Basics worden georganiseerd waarin wij onze bevindingen en ervaringen delen met zorgprofessionals. Bovendien horen wij graag welke ervaringen de zorgprofessionals hebben met onze producten. U kunt ook via email in contact treden met Hans Beekmans voor verdere toelichting op onze producten, de werking hiervan en het delen van de ervaringen.

Geef uw patiënten een cadeau!
Naast een aantrekkelijke korting die u zelf ontvangt als Medisch Professional kunt u ook uw patiënten blij maken door hun 10% korting aan te kunnen bieden.

In uw Medisch Professional account omgeving op de Basal Basics website kunt u namelijk unieke codes genereren, dus uw eigen kortingscodes voor uw eigen patiënten. Die codes kunt u dan per email versturen naar klanten. Deze kortingscodes zijn eenmalig te gebruiken.

Klik hier om uw Medisch Professioneel account aan te maken.

Levering

Wanneer?
Bezorgopties
Wanneer?

Wij doen er alles aan om de beloofde levertijd waar te maken.

Na de verzendbevestiging e-mail ontvangt u een e-mail met Track & Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Als het onverhoopt niet lukt dat u uw bestelling de volgende werkdag ontvangt kunt u dit zien via Track & Trace.

Bezorgopties

Tijdens het bestellen in de Basal Basics webshop kunt u kiezen of u uw pakket thuisbezorgd wilt krijgen of liever zelf ophaalt bij een DHL ServicePoint.

Bezorging aan huis niet gelukt? Dan plant u makkelijk een nieuw bezorgmoment in.

Heeft u gekozen voor thuisbezorging en bent u benieuwd naar de bezorgtijden? Deze kunt u via de DHL website opzoeken: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/bezorgtijden

Retourzendingen

Retour
Terugbetaling
Verkeerd geleverd artikel
Beschadigd artikel
Retour

Na ontvangst heeft u 14 dagen bedenktijd. Artikelen kunnen, mits verzegeling niet is verbroken, teruggestuurd worden.

Graag het retourformulier invullen en meesturen met de retourzending.

Breng het pakket naar het postkantoor. De verzendkosten zijn voor u zelf. Wij raden u aan om een bewijs van verzending te vragen.

Terugbetaling

Het retourbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort via de door u gebruikte betaalmethode.

Verkeerd geleverd artikel

Bij het geval dat u het verkeerde artikel heeft ontvangen kunt u deze kosteloos retourneren. U kunt contact opnemen met de klantenservice.

Beschadigd artikel

Als u een beschadigd artikel heeft ontvangen kunt u contact op te nemen met de klantenservice.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Betalen

Betalen
iDeal
Creditcard
Klarna
Terugbetaling
Privacy
Betalen

U kunt via de webshop afrekenen met iDeal of creditcard of Paypal.
Achteraf betalen kan met Klarna.

iDeal

Met iDeal betaalt u direct voor uw bestelling via online bankieren. Als de transactie niet geaccepteerd wordt, dan wordt uw bestelling geannuleerd.

Creditcard

Als uw creditcardaankoop is goedgekeurd, wordt het bedrag direct gereserveerd en ontvangt u een bevestiging per email. Het bedrag wordt gedebiteerd zodra uw bestelling wordt verzonden.

Als de creditcardtransactie niet geaccepteerd wordt, dan wordt uw bestelling geannuleerd.

Klarna

Met Klarna kunt u achteraf betalen. Zodra uw bestelling is bevestigd, ontvangt u binnen 2 dagen een e-mail met betalingsinstructie van Klarna. U heeft 14 dagen de tijd om met credit- of debitcard de factuur te betalen. Klarna is een onafhankelijke organisatie en zal de volledige verantwoordelijkheid nemen in het goed- of afkeuren van alle transacties op basis van het resultaat van een kredietcheck.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Klarna via klarna.nl/klantenservice. Meer informatie vind u ook op www.klarna.nl.

Terugbetaling

Het retourbedrag wordt teruggestort via de door u gebruikte betaalmethode.

Privacy

Basal Basics garandeert de veiligheid van uw gegevens. Alle gegevens worden versleuteld verzonden om de volledige veiligheid van informatie te garanderen.

Klik hier voor ons privacy beleid.

Staat uw vraag er niet bij?

Vraag het aan een van onze adviseurs

Menu

Deze website gebruikt cookies. Als u akkoord gaat met het gebruik van de cookies klik op ‘Ok’.

Privacyverklaring | Sluit