Basic Oil

60 capsules

Natuurlijke krill olie uit duurzame wilde vangst, vitamine E en Ubiquinol Q10.

Deze ‘gouden pil’ is in vele opzichten uniek. De basisoliën bevatten volledig natuurlijke en duurzame wilde Krill olie, vitamine E, en Ubiquinol.

44,95

Vanaf: 38,20 / maand
Wissen
Basal Basic - Basic Oils

Basic Oils

60 capsules

Natuurlijke krill olie uit duurzame wilde vangst, vitamine E en Ubiquinol Q10.

Oliën in capsule vorm. Basic Oils bevat de unieke combinatie van natuurlijke krill olie (omega-3 vetzuren (EPA & DHA), fosfolipiden, choline en astaxanthine) uit duurzame wilde vangst, vitamine E (alle 8 tocoferolen en tocotriënolen) en Ubiquinol Q10.

44,95

Bij een abonnement:

Vanaf: 38,20 / maand

Wissen

Wat zit er in?

Natuurlijke krill olie uit duurzame wilde vangst, vitamine E en Ubiquinol Q10.

Krill olie wordt gewonnen uit de Euphasia Superba, een krill soort die rond de zuidpool leeft. Dit zijn garnaalachtige zeediertjes die behoren tot het dierlijk plankton. Het krill wordt op duurzame en milieuvriendelijke wijze verkregen. Deze ecologisch verantwoorde vangstmethode kent geen ongewenste bijvangst van vis of zeehonden. Hiervoor wordt samengewerkt met het Wereld Natuur Fonds. De garnaaltjes danken hun rode kleur aan de natuurlijke carotenoïde astaxanthine, een donkerrood pigment dat wordt gewonnen uit een microscopisch kleine alg “Haematococcus pluvialis”. Carotenoïden zijn pigmentkleuren die in de natuur voorkomen.
  • OMEGA-3 VETZUREN EPA & DHA
  • FOSFOLIPIDEN
  • CHOLINE
  • ASTAXANTHIN
Vitamine E is niet één enkele stof, maar bestaat in de natuur en in onze voeding uit vier tocoferolen en vier tocotriënolen. Dit wordt ook wel vitamine E-complex genoemd. Alfa, Beta, Gamma en Delta D-alfa-tocoferol en gamma-tocoferol zijn de bekendste. De overige belangrijke vitamine E vormen zijn beta-tocoferol, delta-tocoferol, alfa-tocotriënol, beta-tocotriënol, gamma-tocotriënol en delta-tocotriënol. Tocotriënol vitamine E met gepatenteerd Tocomin SupraBioTM bevat het volledige spectrum aan vitamine E. Deze vitamine E is vetoplosbaar, is gemaakt van duurzame rode palmolie. Vitamine E heeft een antioxidatieve werking tegen vrije radicalen, het helpt weefsels en cellen beschermen tegen oxidatieve schade en invloeden van vervuiling en UV-straling en helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen.
Basic Oils bevat 200 mg ubiquinol, een biologisch vorm van Q10. Kaneka UbiquinolTM het gepatenteerde product van het Japanse bedrijf Kaneka is volledig natuurlijk. Kaneka begon haar productenlijn in 1977 met Kaneka Q10® (co-enzym Q10). Het duurde een lange tijd voordat Ubiquinol op grote schaal gemaakt kon worden omdat het snel oxideert bij blootstelling aan lucht en licht. Kaneka heeft dan ook ruim een decennium besteed aan onderzoek naar ubiquinol voordat het op de markt kwam. In 2007, ruim 30 jaar na de intrede van co-enzym Q10, lanceerde Kaneka haar volgende generatie co-enzym Q10-product, Kaneka UbiquinolTM gebaseerd op een goed en gepatenteerd productieproces.Kaneka staat als toonaangevend ontwikkelaar van unieke ingrediënten garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en zuiverheid.

Ingrediënten

Samenstelling per 2 capsules (aanbevolen dagelijkse inname) %RI**

Krill olie
Superba 2™. Bereid uit de duurzaam gevangen Antarctische Krill, Euphausia Superba. Bevat natuurlijke astaxanthin.

Gelatine (runder)
600 mg

Vitamine E
Vitamine E-complex, EVNolSupraBio™,verkregen uit palmolie.

320 mg

Ubiquinol
Gereduceerde vorm van co-enzym Q10

200 mg

Emulgator
Zonnebloem lecithine.

Bevat geen
Gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Allergie advies
Niet geschikt voor mensen met een allergie voor vis of schaaldieren.

Vitaminepreparaat

Inhoud: 67,2 g netto 

Bestelcode: HB3 

Basic Oils Stappen Een aanvulling op uw gezonde levensstijl

Leef een gezonde levensstijl.

Pair with food and watera2 capsules per dag in de ochtend met water innemen.

Ervaar hoe Basic Oils uw gezonde levensstijl ondersteunt.

(Tenzij anders geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.)

Basal Basic - Basic Oils

Basic Oils Gebruiksadvies:
Een aanvulling op uw gezonde levensstijl

2 capsules per dag in de ochtend met water innemen.

Tenzij anders geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Veel gestelde vragen

Kinderen t/m 12 jaar mogen 1 capsule nemen.

Nee, wij adviseren u niet om Basic Oils in te nemen.

Heeft u meer vragen, raadpleeg een (orthomoleculair) arts of uw apotheker. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice.

Gebruiksadvies

2 capsules per dag in de ochtend met water innemen.

Tenzij anders geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.