Basic Oils

60 capsules

Hans Beekmans: “Een capsule Basic Oils bestaat uit krillolie, vitamine E en Ubiquinol Q10. Deze drie oliën ondersteunen een optimale werking van de mitochondriën – die belangrijke energieproducenten in onze lichaamscellen.
De combinatie van de drie oliën in een capsule maakt dat ze elkaar versterken. Zo wordt Q10 maar liefst 25 keer beter door het lichaam opgenomen in combinatie met krillolie”.

Basic Oils zorgen ervoor dat de verbranding optimaal verloopt, onder andere door de afvalstoffen op te ruimen die tijdens het verbrandingsproces in het lichaam ontstaan. 

Een andere belangrijke functie van de oliën is het opruimen van vrije radicalen, stoffen die de cel beschadigen. Die zijn het product van straling, verontreiniging, ongezond voedsel en de aanwezigheid van giftige stoffen in het lichaam. Maar ook door de activiteit van de mitochondriën zelf worden vrije radicalen geproduceerd.

Basic Oils draagt bij aan de vorming van collageen – overigens in combinatie met Vitamine C. Collageen komt overal in ons lichaam voor, onder andere in de huid, de aderen, de spieren, de pezen, de haren en nagels en in de wanden van de darmen, maar ook in de buikholte en de gewrichten.

De aanbevolen hoeveelheid is 2 capsules per dag, bij voorkeur in de ochtend.
Voor kinderen onder 12 jaar is 1 capsule voldoende.

Krillolie is de allerbeste kwaliteit olie van heel kleine garnaalachtige visjes uit Antarctica. Ons lichaam neemt omega 3-vetzuren uit krillolie veel beter op dan die uit visolie, doordat ze een andere samenstelling hebben. Tandarts Hans Beekmans heeft er persoonlijk voor gezorgd dat deze kwaliteit olie werd toegevoegd aan de ingrediënten.

Krillolie, Vitamine E complex, Ubiquinol Q10

44,95

Bij een abonnement:

Vanaf: 38,20 / maand

Ingrediënten​

Natuurlijke krill olie uit duurzame wilde vangst, vitamine E en Ubiquinol Q10

Krill olie

Krill olie wordt gewonnen uit de Euphasia Superba, een krillsoort die rond de zuidpool leeft. Dit zijn garnaalachtige zeediertjes die behoren tot het dierlijk plankton. Het krill wordt op duurzame en milieuvriendelijke wijze verkregen. Deze ecologisch verantwoorde vangstmethode kent geen ongewenste bijvangst van vis of zeehonden. Hiervoor wordt samengewerkt met het Wereld Natuur Fonds. De garnaaltjes danken hun rode kleur aan de natuurlijke carotenoïde astaxanthine, een donkerrood pigment dat wordt gewonnen uit een microscopisch kleine alg Haematococcus pluvialis. Carotenoïden zijn pigmentkleuren die in de natuur voorkomen.

  • Omega-3 vetzuren EPA & DHA
  • Fosfolipiden
  • Choline
  • Astaxanthin

Vitamine E

Vitamine E is niet één enkele stof, maar bestaat in de natuur en in onze voeding uit vier tocoferolen en vier tocotriënolen. Dit wordt ook wel vitamine E-complex genoemd. Alfa, Beta, Gamma en Delta D-alfa-tocoferol en gamma-tocoferol zijn de bekendste. De overige belangrijke vitamine E vormen zijn beta-tocoferol, delta-tocoferol, alfa-tocotriënol, beta-tocotriënol, gamma-tocotriënol en delta-tocotriënol. Tocotriënol vitamine E met gepatenteerd Tocomin SupraBio™ bevat het volledige spectrum aan vitamine E. Deze vitamine E is vetoplosbaar en is gemaakt van duurzame rode palmolie. Vitamine E heeft een antioxidatieve werking tegen vrije radicalen, het helpt weefsels en cellen beschermen tegen oxidatieve schade en invloeden van vervuiling en UV-straling en ondersteunt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen.

Ubiquinol

Basic Oils bevat 200 mg Ubiquinol, een biologische vorm van Q10. Kaneka Ubiquinol™, het gepatenteerde product van het Japanse bedrijf Kaneka, is volledig natuurlijk. Kaneka begon haar productenlijn in 1977 met Kaneka Q10® (co-enzym Q10). Het duurde lang totdat Ubiquinol op grote schaal gemaakt kon worden omdat het snel oxideert bij blootstelling aan lucht en licht. Kaneka heeft dan ook ruim een decennium besteed aan onderzoek naar Ubiquinol voordat het op de markt kwam. In 2007, ruim 30 jaar na de intrede van co-enzym Q10, lanceerde Kaneka haar volgende generatie co-enzym Q10-product, Kaneka Ubiquinol™ gebaseerd op een goed en gepatenteerd productieproces. Kaneka staat als toonaangevende ontwikkelaar van unieke ingrediënten garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en zuiverheid.

Basic Oils Stappen

Een aanvulling op uw gezonde levensstijl

Volg een gezonde levensstijl

2 capsules per dag in de ochtend met water innemen

Ervaar hoe Basic Oils uw gezonde levensstijl ondersteunt

Houd u aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Samenstelling

Samenstelling per 2 capsules, aanbevolen dagdosering –  Referentie Inname (RI)

Krill olie
Superba 2™. Bereid uit de duurzaam gevangen Antarctische Krill, Euphausia Superba. Bevat natuurlijke astaxanthin
Gelatine (runder)
600 mg
Vitamine E
Vitamine E-complex, EVNolSupraBio™,verkregen uit palmolie
320 mg
Ubiquinol Q10
Gereduceerde vorm van co-enzym Q10, Kaneka Ubiquinol™
200 mg
Emulgator
Zonnebloem lecithine
Bevat geen
Gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur- kleur- en smaakstoffen
Allergie advies: niet geschikt voor mensen met een allergie voor vis of schaaldieren
Vitaminepreparaat
Inhoud: 67,2 g netto

Veel gestelde vragen

Kinderen t/m 12 jaar mogen 1 capsule nemen.

Nee, wij adviseren u om Basic Oils niet in te nemen.

Heeft u meer vragen, raadpleeg een (orthomoleculair) arts of uw apotheker. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice.